Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Eldflugornas herre" by Jesper Tillberg # eBook PDF Kindle ePub Free

Eldflugornas herre

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Eldflugornas herre
  • Author : Jesper Tillberg
  • Release Date : January 14, 2018
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 1121 KB

Description

Det Àr tidig december och i ett vintrigt Stockholm fortsÀtter Svea sin jakt pÄ farmors mördare. LönngÄngen vid Slottet leder Svea till HjÀlterÄdet. SuperhjÀlten MÄnskÀran leder de tretton heroerna i rÄdet, som nu befinner i kris: rymdstenarnas gröna kraft störs av nÄgot. MÄnskÀran fruktar inte bara för sitt och sina jÀmlikars liv, utan för alla "blödiga", som heroerna kallar mÀnniskorna. NÀr Svea visar sin egen rymdsten tÀnds ett begÀr hos hjÀltarna. Hon misstÀnker att nÄgon av dem egentligen Àr Samlaren, farmors mördare. Men vem? MÄnskÀran? Stenansiktet? Eller Karakala - kattpojken, som hon tycker Àr rÀtt söt? HjÀltarna mÄste hitta alla stenarna och Svea mÄste försvara sin med sitt liv. I fel hÀnder skulle stenen betyda slutet för allt och alla!



I skolan letar Sveas Àrkefiende Lorena febrilt efter maskeradtjejen som flörtat in sig hos Linus (Kapten Svea och de ondas blommor). Hon ber till och med Svea om hjÀlp, men Svea har inte tid att lÄtsas leta efter sitt hemliga jag: Kapten Svea. Hon har knappt ens tid för Linus, eller sin kompis Emma. Tillsammans med kattpojken fortsÀtter hon istÀllet att jaga efter Samlaren. Svea hoppas att Karakala Àr en vÀn man kan lita pÄ, och inte farmors mördare. Samtidigt verkar Sveas skata ha nÄgot eget fuffens pÄ gÄng. Med Lorena. Det Àr sÄ krÄngligt nÀr alla har en massa hemligheter hela tiden ...

BerÀttelsen om Svea började som radioprogram för en yngre publik, men mejslades ut och fick större utrymme i böckerna som riktar sig till den typiska slukarÄldern. Ett nytt koncept om en seriehjÀlte som, med inspiration frÄn tecknade superhjÀltar, rör sig i ett alldeles eget landskap dÀr Södermalmsvardag, skollunk och kÀrlek möter skurkar, superkrafter och slÀktkrönikor.


Free PDF Download "Eldflugornas herre" Online ePub Kindle